DENEYİMLİ ÇOCUKLAR eTWİNNİNG PROJESİ TAMAMLANDI

Kuruculuğunu okulumuz öğretmenlerinden Mine DEMİR ve Sebahat Çınar İlkokulu okul öncesi öğretmeni Cemile GÜCEL'in yaptığı  "DENEYİMLİ ÇOCUKLAR" eTwinning projesinde  okulumuzu, Saniye TEKELİOĞLU ÇİVİLER, Zeynep KARAYAKUPLU, Zeliha YAVUZ öğretmenlerimiz temsil etmektedir. Projeyi Elmalı ilçesinden Ali Mumcu İlkokulu okul öncesi öğretmenleri Ayşe BAKIŞ,  Döndü BAL, Eskihisar Şehir Nuri Çavdar İlkokulu okul öncesi öğretmeni Pelin KÜÇÜKKAYA, Sebahat Çınar İlkokulu okul öncesi öğretmeni Rukiye BOZDEMİR ile ortak yürütülmektedir


Projemizde 4-6 yaş aralığında okul öncesi dönemdeki öğrenciler ile çalışacağız. Projemizin amacı okul öncesi dönemden itibaren çocukların bilime merakını uyandırmak, eleştirel düşünme yeteneklerini,sebep sonuç ilişkisi kurma becerilerini geliştirmek çocukların deneyerek, gözlemleyerek öğrenmesini sağlamaktır..Ortaklarımızla belirleyeceğimiz deneyleri Her hafta öğrencilerimizle birlikte uyguladık.
Projemizde; Öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerine rehberlik ederek, hayata bilim penceresinden bakmalarını sağlamayı, uzaktan eğitim sürecinde evdeki malzemelerle etkili eğlenceli deneyler yaptırarak tüm öğrencilerimizin katılımını sağlamayı ,fırsat eşitliğini ön planda tutmayı ve zamanı etkili kullanmayı öğretmeyi amaçlıyoruz. Deneyler öğrencilerle okulda grup etkinliği ya da bireysel olarak hazırlanacak ya da uzaktan eğitim sürecinde de ailelerle birlikte uygulandı. Çalışmalar belirlenen süre içerisinde yapılıp fotoğraflar proje sayfasında paylaşıldı.

Projemiz tamamlanmış olup gerekli linkler aşağıda verilmiştir;

https://www.facebook.com/groups/414476909655371/?ref=share

https://instagram.com/deneyimli_cocuklar?utm_medium=copy_link

https://live.etwinning.net/projects/project/261938

02-06-202102-06-202102-06-202102-06-2021



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi