Eğitimde Değişim Öğretmenler ile Başlar- adlı Erasmus+ Projesi

Eğitimde Değişim Öğretmenler ile Başlar- adlı Erasmus+ proje başvurumuz kabul edilmiştir.

Değişen ve gelişen dünyayı, eğitim sistemlerini takip ediyoruz. Okul müdürümüz Hüseyin Can Atasoy ve okulumuz AB Erasmus proje koordinatörü Saniye TEKELİOĞLU ÇİVİLER ilçemiz bünyesindeki tek anaokulu olan okulumuzu ve öğretmenlerimizi geliştirmek adına Erasmus+ projesine başvurmuşlardır. Öğretmenlerimizin alacakları ve yaygınlaştıracakları eğitim ile öğrencilerimizin gelişimlerine katkıda bulunacaklardır.

Şehit Yakup Bozdağ Anaokulu olarak 29 Kasım 2022 tarihinde Ka210-SCH-000091948 Change in Education Starts with the Teachers (CEST) –Eğitimde Değişim Öğretmenler ile Başlar- adlı Erasmus+ proje başvurumuz kabul edilmiş ve toplam 60.000,00 EURO  hibe almaya hak kazanmıştır. Projemiz  dört ortaklı bir projedir. Proje koordinatörümüz Avusturya-Lernzentrum für Kinder, Eltern und Lehrerinnen. Diğer ortaklarımız; Portekiz- Agrupamento De Escolas D. Carlos I, İstanbul- Avrupa Yenilikçi Toplum Derneği.

“We follow the changing and developing world and education systems. Our school principal Hüseyin Can Atasoy and our school's EU Erasmus project coordinator Saniye TEKELİOĞLU ÇİVİLER applied to the Erasmus+ project in order to improve our school, which is the only kindergarten in our district, and our teachers. Our teachers will contribute to the development of our students with the education they will receive and disseminate.

As Şehit Yakup Bozdağ Anaokulu, our Erasmus+ project application named Ka210-SCH-000091948 Change in Education Starts with the Teachers (CEST) – Change in Education Begins with Teachers- was accepted on 29 November 2022 and was entitled to receive a grant of 60,000.00 EUR in total. Our project is a four-partner project. Our project coordinator is Austria-Lernzentrum für Kinder, Eltern und Lehrerinnen. Our other partners; Portugal- Agrupamento De Escolas D. Carlos I, Istanbul- European Innovative Society Association.”