Şehit Yakup Bozdağ Anaokulu
Yeni mah. Stadyum cad. No 12/25 Elmalı / ANTALYA

VİZYON

Elmalı Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen önder ve örnek bir kurum olmaktır.

MİSYON

Vatanını, bayrağını, milletini seven; milli ve manevi değerlerine bağlı, ilkeli, çağdaş, yaratıcı, kendini ifade edebilen, çevresine duyarlı, problemlere çözüm üretebilen, değişen dünya şartlarına uyum sağlayan, sağlıklı beslenme ve temizlik alışkanlığı kazanan, mutlu bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08.00- 13.00 13.00- 18.00

Pansiyon Bilgisi

Antalya il merkezine yaklaşık 110km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Elmalı, Muğla iline sınırı olan Batı Antalya böLümünde yer alan küçük ve şirin bir ilçedir.Toros Dağları´nın Batı Akdeniz Bölgesi´nde uzanan kıvrımları arasına sıkışmış çanak şeklindeki bir plato üzerinde kurulmuştur. Nüfusu 38000 civarındadır. Ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.Tarihi Elmalı Yeşilyayla Güreşleri ilçe için kültürel anlamda büyük öneme sahiptir.

Ben bir kitap kurduyum Her ay tiyatro Köy okulları ile kaynaşma